Wat neem jij met een korreltje zout?

Een bedrijf beginnen! Waar begin ik? Wat ga ik met jullie delen?

“Spannend, leuk, onzeker”.

Ik voel me geblokkeerd. Geblokkeerd door mijn eigen angsten en onzekerheden. Wat zullen mensen er van vinden? Zal ik kritiek krijgen? Ja! Moet ik me daardoor laten tegen houden? Nee! Ik moet gewoon beginnen! Ik ben begonnen! Dit is het begin!

Ik heb mijn praktijk Met een korreltje zout genoemd. Ik neem wat er gezegd wordt over voeding en gezondheid met een korreltje zout. Dit heeft twee redenen. Er wordt onderzoek gedaan naar voeding en gezondheid. Dit is goed. We weten nog te weinig. De onderzoeken zorgen echter ook voor tegenstrijdigheden. Verwarrend! En…. Alles wat er gezegd wordt op internet zorgt voor verwarring. Ieder mens is anders. Ik geloof niet in één advies voor iedereen.

Ik neem veel met een korreltje zout.

Wat neem jij met een korreltje zout?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *