Over mij

Hoi! Wat tof dat je mijn site bezoekt!

Ik ben Anneleen Westerhof. Ik ben een 23-jarige huismus die (nog steeds) Journalistiek studeert, maar ik hou vooral van eten, schrijven, koken en muziek. Deze site ben ik begonnen als vervolg op mijn voormalig blog, omdat ik het wat beter aan wil pakken.

Momenteel staat deze website nog in de steigers en is het nog niet wat ik wil, maar daar wordt aan gewerkt! In de toekomst zul je op Met een korreltje zout terecht kunnen voor lekkere recepten, bijdehante blogposts en leuke tips op het gebied van koken en eten (en betere foto’s!).

In de tussentijd kun je je wellicht zoet houden met wat er al op de site staat (geïmporteerd van mijn blog) of met ander werk van mij:

Andy in de Lucht – Voor dit lokale radioprogramma schrijf ik elke week een brief over een actueel onderwerp. De brieven zijn te vinden op de facebookpagina  van Andy in de Lucht

OverLeven – Tijdens mijn minor Storytelling heb ik een portret geschreven over een Joodse overlevende van de Tweede Wereldoorlog. Samen met de foto’s van Marijke Talen en de verhalen van medestudenten staat dit in het boek OverLeven.

Ik hoop je snel weer te zien!

Liefs, Anneleen