Waarom Met een korreltje zout?

Omdat ik zelf regelmatig overspoeld word door alle informatie over avocado-, kurkuma-, gember-, quinoa-, koolhydraatarme-, veganistische fitgirls en -boys rages.

Ik ben Tessa van der Goot, afgestudeerd diëtist sinds 2016 met een passie voor gezondheid. Naast mijn werk als diëtist werk ik als assistente in een huisartsenpraktijk.

Ziek of gezond. Goede voeding is belangrijk voor de kwaliteit van leven.

Inmiddels weet ik wat een goede basis is. Maar omdat er zoveel onderzoek gedaan wordt naar voeding en gezondheid en omdat er zoveel informatie te vinden is op internet, is het niet altijd even makkelijk om te weten wat nou betrouwbare informatie is.

Dit zijn een paar van de vele vragen waar ik de afgelopen jaren mee geworsteld heb. En ik denk jij ook. En samen met jou nog vele anderen…

Ik wil terug naar de tijd waarbij ik mij prettig, fit en gezond voel zonder druk van alle gezondheidsguru’s. Daarom neem ik vanaf nu alle informatie met een korreltje zout en luister ik naar mijn lichaam.