Ik ben er nog!

Lieve lieve lezers,

Jeetje, wat ben ik lang weggeweest! Oktober vorig jaar, dat is de laatste keer dat ik iets heb gepost.
Wat een schande! SorrySorrySorry! Is het dan zo dat ik niks meer meemaak? Eet ik niet meer? Kook ik niet meer? Erger ik me niet meer? Nee, maak je geen zorgen, ik heb het juist veel te druk gehad om nog tijd te kunnen stoppen in mijn blog. Tijdens mijn stage had ik er écht geen tijd voor, en momenteel moet ik helaas mijn prioriteiten op mijn opleiding richten. Áls ik het doe, wil ik het ook goed doen, heb ik heel lang gedacht, maar inmiddels wil ik veel liever gewoon af en toe mijn receptjes met jullie delen, en af en toe weer eens een blogje schrijven.

DUS: ik ben terug. Een soort van. Half. Niet zoals jullie van mij gewend waren, maar af en toe zal ik eens wat posten. Als ik enorm lekker heb gegeten, of behoefte heb om te typen, who knows.
Je snapt natuurlijk wel dat ik heel wat recepten heb opgespaard, het afgelopen half jaar, dus die zullen er sowieso de aankomende tijd aankomen.
Reken niet op vaste dagen, of regelmaat, reken ook niet meer op vaste rubrieken, maar reken wel op blogs die ik schrijf omdat ik het leuk vindt, en omdat ik het met jullie wil delen!
Ik hoop dat jullie het me vergeven en alsnog met plezier mijn toekomstige posts zullen lezen!

Liefs, Anneleen

PS. Als je nog leuke ideeën of verzoekjes hebt (ook al heb ik de komende tijd echt genoeg inspiratie), Let me know!0 thoughts on “Ik ben er nog!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *