I Love Summer Tag

In blogland zag ik de I Love Summer Tag rondgaan, en aangezien vandaag even een korte pauze in een week vol met mooi weer is, is het daar nu de perfecte dag voor. Ik beantwoord 10 zomerse vragen!


1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Cookiedough! Ik kies eigenlijk altijd dingen met chocola. Zoals Kinderbueno-ijs, of Oreo-smaak. Ik kan er niet zo goed tegen als je bijvoorbeeld meloen en chocola bij elkaar proeft, dus meestal neem ik 3 bolletjes die bij elkaar passen, zoals cookies, tiramisu en chocola, of juist fruit, en dan meloen, aardbei en sinaasappel. Bij King’s IJscafe in Hilversum hebben ze altijd limited edition-smaken, zoals Griekse yoghurt-honing, of limoncello ijs.

2. Welke kledingstukken vind je in de zomer onmisbaar?
Luchtige shirtjes! Dun stofje, niet te strak en zo min mogelijk risico op zweetplekken. Sowieso vind ik dat je in de zomer veel leukere kleren hebt dan in de winter (ook al zijn zwart, grijs, donkergroen en donkerblauw mijn favoriete kleuren als het om kleding gaat).

3. Wat is je favoriete zomerse drankje?
Radler! Ik weet niet waarom, maar de laatste jaren is dat voor mij het meest zomerse drankje dat er bestaat. In de zomer drink ik ook meer water.

4. Wat is je lievelingsactiviteit in de zomer?
Terrassen! (Ja, dat vind ik een werkwoord). Het liefst natuurlijk op vakantie gaan en op het strand liggen, maar dat gebeurt bijna nooit, dus dan maar voor terrassen! Lekker met een roséetje en een hapje m’n neus laten verbranden, love it!

5. Hou ziet jouw typisch zomerse make-up look eruit?
Zo min mogelijk. Ik draag altijd mascara, en een beetje poeder aan het begin van een warme dag doe ik ook nog wel om m’n zonnebrandcreme-glimhoofd tegen te gaan, maar eigenlijk maakt het me nooit zoveel uit, als het écht warm is.

6. Wat is jouw favoriete zomerliedje?
Oh don’t even get me started. Het eerste wat in me opkomt is Pocketful of Sunshine van Natasha Bedingfield (Check deze hilarische scène uit Easy A), maar ook Mr. Blue Sky van Electric Light Orchestra móet je minstens 1x per week luisteren in de zomer!

7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Salades! En gerechten met brood of brood ernaast vind ik ook heerlijk in de zomer. Een stokbroodje tzatziki met een meloen-ham salade, daar kun je mij wel voor wakker maken in de zomer!

8. Wat is jouw ultieme zomer-DIY?
Alles met DIY-ontwijken. Pleur op joh. Daar word je toch allergisch van, dat woord.

9. Wat voor geurtje draag jij zomers?
Mijn all-time favoriet is Acqua di Gioia, wat ik ook een echte zomergeur vind, lekker fris en haast ziltig. Al draag ik deze eigenlijk het hele jaar door!

10. Welke plannen heb je voor de zomer?
Euh. Een stage vinden? Aan school werken? Mijn zomer is dit jaar verre van exciting. Ik hoop nog wel een weekendje weg te gaan, maar verder niets daverends, helaas. Volgend jaar beter!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *