Eigenwijze Ergernissen #4

Het is alweer de 22ste, hoog tijd voor een nieuwe maand vol ergernissen! Van ijstijd na het douchen tot luizen op m´n basilicum, ik heb weer 5 grote ergernissen gehad die ik jullie haarfijn uit zal leggen. Komtie!


1. Stukjes eierschil per ongeluk opeten
Dat moment dat je je gekookte eitje hebt onthoofd, een lekkere snuf zout erop hebt gedaan, het in je mond stopt en… BAH, een stukje schil. Ik vind dat zó ongelofelijk vies. Ik houd van knapperig, maar dit gaat iets te ver! Bleeghh. Het gevoel alleen al is vies, maar de gedachte dat dat ding uit een kippencloaca (wat een hilarisch woord, cloaca) komt, vind ik nog viezer.

2. Dat het zo koud is als je onder de douche vandaan komt.
Brrrrrrr. Ik kan heel slecht tegen kou, maar de ergste kou is toch wel de kou wanneer je na een lekkere warme douche, de douche uitzet en dan uit je fijne douchecabine moet. De deur naar de ijstijd. En dan ook nog die koude natte haren in je nek en op je rug (Daarmee bedoel ik dus gewoon m’n hoofd haar dat naar beneden bungelt, ik heb geen excessieve haargroei op mijn rug en nek), bah!

3. Te korte broeken!
Ik kan echt níet tegen te korte broeken. Niet bij mezelf, niet bij andere mensen, nergens. Als je een lange broek aan hebt moet ie gewoon minimaal tot je voet komen, liefst langer. En als je die dan vervolgens leuk wilt omslaan voor blote enkeltjes, ga lekker je gang, vind ik ook leuk, maar dat hoogwater, alsjeblieft! Ik kan er zelf ook heel slecht tegen als ik op de fiets zit en m´n broek opkruipt, waardoor iedereen kan zien dat ik knalroze sokken in m´n groene schoenen heb.

4. Dat ik altijd moet werken als het lekker weer is.
YAY de zomer is eindelijk een soort van daar. Heerlijke terras/fiets/strand/buiten zitten tot ’s avonds laat/bruin word- dagen. Een strakblauwe lucht en een lekkere felle zon die iedereen in zomerse jurkjes en (helaas) teenslippers laat verschijnen. Het probleem is alleen, dat ik ál-tijd op zulke dagen moet werken. Als het godganse land op het terras zit, sta ik in de winkel of moet ik voor school bezig. En dat er dan ook nog mensen zijn die zeggen: ‘Moet jij niet op het terras zitten?’ Uhhh.. JA, EIGENLIJK WEL HE. Bwuh. (Duh natuurlijk lijkt het alleen maar zo dat ik altijd moet werken als het lekker weer is, maar laat me lekker)

5. Beestjes op m’n basilicumplant.
GA WEG. Beetje mijn lievelingsplantje te verzieken. Heb ik eindelijk een goed overlevende basilicumplant in m’n vensterbankje, gaan er van die gore mini-beestjes op zitten. Luizen, denk ik. Kan ik die hele plant weer weg tyfen en een nieuwe kopen. En bedankt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *