Vijfduizend Views Vieren (Win mij!)

Ontkurk de champagne, eet taart, schreeuw het van de daken! Woehh, mijn blog heeft inmiddels de 4500 views gepasseerd. Nog een paar tot de 5000, dus! Dat kan ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus om het te vieren ga ik iets heel leuks doen! Benieuwd wat? Lees de volledige post! (Iets met koken en verloten)


Sinds ik in maart weer ben begonnen met bloggen heb ik steeds meer views gekregen (ach hoe kan het). Het kunnen er natuurlijk altijd meer zijn, maar met elke view ben ik blij! Ook word ik echt heel blij van reacties, dus schroom niet om te reageren onder posts of op Facebook! In maart begon ik ergens rond de 1500 views, die nog stamden uit de tijd dat ik persoonlijke verhaaltjes schreef, een paar jaar geleden. Inmiddels ben ik met de nieuwe inslag van mijn blog dus de 4500 gepasseerd, en om de views te stimuleren tot de 5000 heb ik iets leuks bedacht!

Komtie!
Als ik op de 5000 views zit, ga ik, onder de mensen die onder deze blogpost reageren (dus niet op FB of Twitter, maar hieronder!), mezelf verloten! Dat wil zeggen, als je gekozen wordt, mag je bij mij komen eten en een recept van mijn blog uitkiezen, dat ik voor je ga koken! Hoe tof is dat! Dus wil je eindelijk eens mijn Ambachtelijke Aardappelkoekjes proberen, of ben je benieuwd naar de Formidabele Filetlapjes of een ander heerlijk recept dat ik heb gepost?
Reageer hieronder waarom ik voor jou moet kiezen, en misschien ga ik wel voor je koken! Inclusief lekker wijntje, uiteraard. 

De winnaar zal ik, als ik op de 5000 views zit, bekend maken op de Facebookpagina van deze blog, dus like die even als je dat nog niet hebt gedaan!0 thoughts on “Vijfduizend Views Vieren (Win mij!)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *