Plezierige Plog 27 mei

Zoals beloofd: alweer een plog! Gisteren was leuker dan eergisteren, maar een stuk minder productief. Ik besloot even lief te zijn voor mijzelf gisteren, en even rustig aan te doen, dan kan ik de rest van de week er weer tegenaan. Ik laat je zien hoe mijn dag eruit zag. Tipje van de sluier: Ik heb best veel geld uitgegeven.


Ik begon de dag met een ontbijtje

Daarna maakte ik me op om de stad (of nouja, eigenlijk is Hilversum een dorp) in te gaan

Ik was op zoek naar een tas. Ik wil zoiets wel eerst zien en voelen voordat ik ’t koop, omdat je online niet goed kunt zien hoe het materiaal eruit ziet en hoe groot ie nou echt is. Ik kwam in meerdere tassenwinkels, maar nergens hadden ze wat ik zocht (ook al wist ik zelf ook niet wat ik zocht). Toen ik per toeval de Manfield in liep, zag ik ineens de tas van mijn dromen… alleen in de verkeerde kleur..

Het was een namaak-versie van een Burkely tas, maar ook van leer en supermooi. Ze hadden ‘m alleen niet in ’t zwart. Na heel wat gezoek, telefoontjes en gedoe had ik ‘m achteruit laten leggen in Bussum, waar ze ‘m wel nog in ’t zwart hadden. Ik was ervan overtuigd dat de tas in de echte versie niet in ’t zwart bestond, maar toen ik ’s middags online verder zocht, zag ik wél de echte versie in ’t zwart. En: hij was 20 euro goedkoper dan de Manfield-versie (huh?). Oftewel: deze week wordt mijn nieuwe zwarte Burkely bezorgd! Dat is dus deze maar dan in ’t zwart:

Tussen het zware shoppen door ging ik (voor ’t eerst) in m’n eentje op een terrasje zitten. Het terras van Luno Kitchen, waar vriendlief en ik onze eerste date hadden en nog vaak komen. Ik at tosti caprese en dronk muntthee. (dat briefje is het artikelnummer van de manfield-tas, dat ik nodig had om ‘m achteruit te laten leggen)

Ik kocht heel impulsief een horloge. Hij was 50% goedkoper dus ’t mocht van mezelf!

Ik kocht een kaartje en plakte Willy op de envelop

Eenmaal thuis stalde ik mijn veroveringen uit: Angel by Thierry Mugler (jaaaa eindelijk!) (parfum, bodylotion, douchegel en make-up tasje), een sjaaltje, en wat make-up van Hema.

Daarna ging ik aan school, maar nóg een foto van mijn laptop vond ik niet interessant. Ik had ondertussen honger dus bakte een eitje met cherrytomaatjes en Italiaanse kruiden. (ik weet ‘t, ook niet heel interessant)

Ik lakte mijn nagels met m’n nieuwe nagellak. Ik vond ‘m mwoa. Het matte effect is leuk maar hij dekt slecht.

Ik moest hier heel erg om lachen (sorry)

Eten! Aardappelkoekjes met een gehakt cordon bleu en een nieuwe salade, die voor ’t weekend online staat!

Na het eten ging ik lekker nieuwe recepten en deze plog voor m’n blog tikken en een beetje rondneuzen op Youtube. En foto’s maken van een laptopscherm is moeilijk.

Sauvignon Blanc erbij en de ik-doe-rustig-aan-vandaag-dag is compleet. Love it! Geeft me echt energie om de rest van de week keihard te knallen.

Ik ging nog even puppy´s kijken op marktplaats, gewoon om even weg te smelten, daar word ik zo blij van! Natuurlijk is Marktplaats niet de beste plek om je hond vandaan te halen, maar kijken kan geen kwaad!

´s Avonds met vriendlief nog even Draadstaal terugkijken op de bank, en daarna heerlijk slapen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *