Plezierige Plog 26 mei

Haaaaaii lieverds, sorry sorry sorry!

Ik had beloofd één keer per week te ploggen, maar de dag die ik afgelopen week eerst wilde ploggen, werd een heel andere dag doordat leuke plannen werden gecanceld, waardoor ik alleen maar thuis werkte (boooring). Toen wilde ik zondag (wél een hele leuke dag) ploggen, maar vergat ik dat totaal (eeuwig zonde want het was echt een fijne dag) en ook maandag was ik al te laat om ermee te beginnen toen ik bedacht ‘oh, ik had moeten ploggen’.

Nouja, smoesjes smoesjes; I did it! En gisteren nog wel. Geen interessante dag, maar ik móest wel. Als ‘straf’ voor mezelf ga ik vandaag ook ploggen. Lekker onregelmatig dus!


Zo zag mijn dag eruit:

Ik begon de dag met een ontbijtje en aardbei-sinaasappelsap

 Ik dacht dat ik rijles zou hebben, maar blijkbaar was ik in de war

Ik ging weer aan het werk, met mijn to-do list

Af en toe keek ik naar links, waar de leuke bos bloemen die ik van mama kreeg, stond.

Rond 12u had ik honger en at ik mijn lievelingstussendoortje; griekse yoghurt met walnoten en honing

Ik nam even pauze en vervolgde mijn tassen-jacht. Niet succesvol, helaas. Daarna werkte ik verder.

Ik had de hele dag een hele droge mond, dus ik heb wel 5 glazen spa groen gedronken (normaal drink ik misschien twee koppen thee op een dag) met wat munt erin, lekker fris!

Ik kan wel foto’s blijven maken van mijn laptop, maar da’s voor niemand interessant, ik werkte de hele dag aan school en dit ging helaas niet heel goed, maar ik doe mijn best!

Ik had om 18u ontzettende honger en aangezien vriendlief pas een uur later thuis zou zijn, at ik een appel. Die pakte ik uit de nieuwe leuke fruitmand <3

Tijdens het koken moest ik huilen van het uien snijden

We aten taco’s, jeeee! (Ja, gewoon uit zo’n Knorr pakje)

Na het eten vertrok vriendlief weer naar werk om over te werken, en ik ging ook verder aan school. Maar niet voordat ik een kop thee had gezet.

Ik verplaatste mezelf naar de woonkamer, omdat ik een beetje last kreeg van m’n kont/rug/nek doordat ik de hele dag op dezelfde plek en manier zat. Voetjes omhoog en tikken maar.

Ik werkte de rest van de avond aan school en keek nog wat tv. Ik viel per ongeluk op de bank in slaap waarna vriendlief me wakker maakte en ik mezelf naar bed sleepte.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *