Plezierige Plog 13 mei

Een wat? Een plog. Dat is blog maar dan met de ‘p’ van picture. Een verslag van mijn dag in foto’s, met uitleg waar nodig. Vandaag deed ik dat voor ’t eerst. Wil je weten hoe ik dat er van af bracht, of hoe mijn dag eruit zag? Klikken!

Ik heb vandaag dus voor ’t eerst geplogd, en vond het eerlijk gezegd best een opgave, want ik vergat gewoon telkens om foto’s te maken. Dat begon ’s ochtends al. Ook vind ik het in het openbaar toch een beetje lastig als mensen zien dat je een foto maakt, én ik mag niet zomaar mensen op de foto zetten. Het gaat een beetje tegen mijn natuur in om foto’s te maken van hele dagelijkse dingen, maar je wordt je wel meer bewust van de leuke momenten op een dag. Ik ga dit de aankomende tijd proberen 1x in de week te doen, om te kijken hoe het me bevalt. Je zult niet veel selfies zien, want mijn gezicht is in de spiegel nou eenmaal veel mooier dan vastgelegd op foto, en zoveel bijzonders doe ik niet met mijn gezicht, behalve het wassen en er make-up op smeren. 
Goed, dat was even een ‘korte’ intro, dan nu de plog van vandaag!

Ik begon de ochtend met thee en, voor wat inspiratie, de plog van MissLipgloss

Ik keek Vroege Vogels met Jochem Myjer terug

Ik had gisteren al een To-Do list gemaakt voor vandaag, omdat ik nu echt moet gaan knallen voor school, dus een strakke planning wel vereist is. Daarmee ging ik dus aan de slag.

Ik werkte aan school tot een uur of 3, maar was niet heel productief, het wilde niet helemaal lukken en ik had koppijn. De Tony Chocolonely Karamel Zeezout hielp daar niet tegen, maar was wel lekker! En op.

Om 3 uur ging ik de stad in, want ik ging asperges halen op de markt. 625g voor 3,15, woeeehoee!

Ik kon het niet laten om nog even de H&M in te duiken, waar ik een leuke kokerrok had gezien. Ook droeg vriendinnetje Kyra laatst een toffe nieuwe spijkerbroek, en die wilde ik ook passen. De éne maat was echter te groot en flubberig, en de ander… tsja, die kreeg ik amper dicht. Helaas! Op de sluiting na zat ie perfect maar de trend van met open broek rondlopen moet nog een beetje opkomen.

Bij de Dille & Kamille zag ik deze leuke BBQ’tjes <33

Weer thuis werkte ik verder aan school en dronk ik ranja met Spa groen en ijsklontjes

Ik kreeg een foto toegestuurd van mijn moeder, van hun nieuwe lounge/tuinset. Ik moest lachen, want deze had ik twee dagen geleden als tip gestuurd, en nu stond ie dus ineens in hun tuin. Graag gedaan!

Ik kookte. Witlof met ham en kaas uit de oven, aardappels en vlees.

Na het eten werkte ik nog aan school en streepte ik dingen van mijn To-Do lijstje. Helaas niet allemaal, dus morgen weer wat eerder op om ’t af te krijgen! Ook typte ik deze plog en zette My Life in 20 questions online.

Rond 10 uur kroop ik met laptop en glas wijn voor de tv, 1/3 blog, 1/3 school en 1/3 ‘Genante Lijven’ en andere walgelijk heerlijke programma’s.

Vriendlief lag met koppijn op bed, dus daar kroop ik ’s avonds laat tegenaan, en dat was mijn dag!0 thoughts on “Plezierige Plog 13 mei”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *