My Life in 20 questions

Ohhhh lijstjes invullen ik hou daar zo van. Vroeger als kind wilde ik altijd enquetes invullen en nog steeds vind ik dat niet vervelend om te doen. De domste of meest oppervlakkige vragen beantwoorden, love it! Ik snap ook niet helemaal waar dat vandaan komt, maar ik ga het in ieder geval weer doen. Ik zag op een paar grotere blogs deze tag voorbij komen en dacht, yes, dat ga ik doen!
Komtie!

1. Favoriete kleur?
Turquoise (turkoois) en mintgroen. Ik houd van koele kleuren!
2. Favoriet getal?
17.
3. Droombaan?
Wist ik het maar! Mijn ‘droom’ is om hét werk te vinden dat écht bij mij past en wat eigenlijk mijn hobby is. Stiekem wil ik denk ik toch wel íets doen met schrijven en/of filmen, maar niet per sé Journalistiek.
4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?
In kleine steden. Ik heb met veel plezier in het mooie Zwolle gewoond en woon nu in Hilversum. Het komt niet in de buurt van Zwolle qua mooie oude panden en gezelligheid, maar ook Hilversum heeft zo z’n leuke plekjes en gezelligheid!
Ik houd niet van grote steden, dat is me te druk en te benauwend. Maar ook in een klein dorp hoef je me niet neer te zetten, dan word ik gek van hoe weinig er gebeurt!
5. Favoriete manier om te reizen?
Autooo! Sinds ik rijles heb vind ik het zo heerlijk om te rijden en ook leuker om in de bijrijdersstoel te zitten, omdat ik zo ook nog kan leren. Wel word ik misselijk als ik achterin een auto zit. De trein vind ik overigens ook prima, alleen vind ik het zo stom dat je dan niet zelf kunt beslissen wanneer je gaat, en dat je moet overstappen. Veel minder vrijheid, dus.6. Wat doe je graag in je vrije tijd?
Koken, bankhangen, drankjes drinken, schrijven en uiteraard met vrienden/vriendinnen afspreken. En natuuurlijk ook knuffeleh met vriendlief en hondje (niet per sé tegelijk).


7. Favoriete kledingwinkel?
Toch de good old H&M. Betaalbaar, leuke kleding en lekker makkelijk.
8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?
The Kooks! Ik heb ze 1x op Lowlands gezien maar wil ze nu heel graag zien met hun nieuwe nummers
9. Favoriete thee?
Verse muntthee! Maar aangezien dat niet altijd kan, Earl Grey en Ceylon. Liefst met een beetje honing maar de laatste tijd steeds vaker zonder suiker of honing.


10. Verzamel je iets?
Hmm.. Rommel? 


11. Ik kan niet slapen zonder…
Elvis! Mijn knuffel. Het is een panter.
12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?
Een mooi huis kopen op een mooie plek en dat helemaal naar mijn/onze smaak inrichten! Oh en een auto natuurlijk. Bestaat er een mega Cooper?
13. Favoriete make-up merk?
Hema en Essence, lekker goedkoop. Mascara altijd Maybelline
14. Favoriete lekkernij?
Chips! en alle andere hartige hapjes zoals toastjes. Maar ook al ben ik geen zoetekauw, van taart word ik mega blij. Klassieke slagroomtaart of cheesecake, kom maar door!
15. Favoriete seizoen?
Lente, duh! Alle mooie bloesem en lieve baby-diertjes en blaadjes aan de bomen en dagen op terrasjes en mooie mensen en vrolijk en jaaaa.
16. Slaap je met je deur open of dicht?
Uh, dicht. Waarom zou je ‘m openlaten. Straks komt de grote boze wolf binnen.
17. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik weer wilde schrijven en m’n ei kwijt wilde over koken en persoonlijke dingen. Ik word er gewoon heel blij van!
18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?
LINDA. Ik kocht ‘m toch elke maand dus toen heb ik maar een abonnement genomen met korting
19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?
Gin-tonic drinken en nog even iets wat in me opkwam opschrijven
20. Favoriete parfum?
Acqua di Gioia van Armani


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *