Raadzame Reacties gevraagd!

Sinds twee maanden blog ik (weer). En aardig fanatiek. Ook al zou ik het meer willen doen, en over meer dingen willen schrijven. Helaas moet er ook nog gewoon aan school en inkomen worden gewerkt, en kan ik dat, in tegenstelling tot veel andere bloggers, niet met mijn blog doen.
Wel zou ik mijn blog wat ‘groter’ willen maken. Meer mensen bereiken, schrijven wat jullie willen lezen en bijvoorbeeld ook andere dingen dan recepten en persoonlijke overpeinzingen delen… Maar, daar heb ik jullie een beetje voor nodig!


Nu hoor en lees ik zo af en toe positieve reacties op mijn blog en vinden mensen gelukkig dat ik leuk kan schrijven. Ik vind het dan ook heel leuk om op deze manier te schrijven, en vind het fijn om dit zo te kunnen onderhouden. Wat ik echter niet hoor of lees is (opbouwende) kritiek of andere reacties. En daarmee bedoel ik niet dat je het witlofrecept niet lekker vond of mijn gezeur niet wilt lezen, want dan lees je ’t lekker niet.  Ik bedoel daarmee kritiek waar ik iets aan heb. Kritiek waarvan jullie denken dat het mij helpt om deze blog nog beter te maken. Ik ben geen websitebouwer, sterker nog, ik ben digibeet. Dus als mijn blog wat groter wordt, wil ik daar zeker werk van maken. Ik wil vaker dingen posten, maar het moeten wel leuke posts blijven, kwaliteit boven kwantiteit.

Daarom hoor ik heel graag van jullie in een reactie hieronder of op Facebook, of in een Whatsapp of pb, wat jullie zouden willen lezen/zien. Moet ik beginnen met ploggen (mijn dagen zijn echt niet zo interessant, maar he, lezer is koning) of vloggen? Willen jullie meer recepten zien? Of juist meer persoonlijke verhalen? Wat vind je wel leuk aan mijn blog, en wat minder? Moeten de verhaaltjes korter en vaker, of langer en minder vaak? Zal ik beginnen met video’s maken? Bijvoorbeeld over koken of gewoon over wat me bezighoudt? Ik zie nou eenmaal niet zo graag m’n eigen hoofd op een scherm, maar dat is waarschijnlijk een kwestie van wennen, en nogmaals, lezer is koning! Natuurlijk blijf ik mezelf en ik zal niets doen wat ik niet leuk vind, maar tips zijn heel erg welkom! Zeg wat je zeg wil, maar wel liev blijven, aan onnodig gejammer hebben we allebei niets!

Laat van je horen en vertel wat je van mijn blog vindt! Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *